فا | en
شماره های تماس: 7-03135548151
تازه های سلامت
تغذیه در سندرم روده تحریک پذیر

تغذیه در سندرم روده تحریک پذیر

در این بیماری سه علامت معمولاً همزمان و مزمن وجود دارند؛ دل درد، نفخ و تغییر در اجابت مزاج که اکثراً دوره ای است. اکثر افراد مبتلا حساس، بلند پرواز و دقیق، پر مشغله، یا دچار افسردگی و آسیب های روحی و جسمی از کودکی و زنان با قاعدگی دردناک می باشند، دل درد با اجابت مزاج بهتر می شود و معمولاً شبها فرد را بیدار نمی کند. اسهال خونی نیست و با نخوردن غذا خوب می شود.
تغذیه در صورت ابتلا به یبوست

تغذیه در صورت ابتلا به یبوست

یبوست و یا خشکی مزاج به حالتی اطلاق می شود که فرد دفع ناکامل مدفوع یا دفع مدفوع با قوام سخت و یا دفع با فواصل زمانی طولانی (طولانی تر از 4 بار در هفته) یا تغییر در عادت اجابت مزاج داشته باشد و تغییر در عادت اجابت مزاج داشته باشد و تغییر در عادت اجابت مزاج (افزایش فواصل اجابت مزاج حتی اگر بیشتر از سه بار در هفته باشد) دارای اهمیت بیشتری است و نیاز به بررسی دارد.
تغذیه در بیماران مبتلا به فشار خون

تغذیه در بیماران مبتلا به فشار خون

فشار خون بالا یکی از مهم ترین مشکلات تهدید کننده سلامتی افراد جامعه است که اغلب بدون علامت بروز کرده و در صورت تشخیص به موقع، درمان آن با یک رژیم غذایی مناسب و مصرف دارو، به سادگی امکان پذیر است. ولی در صورت عدم تشخیص و درمان به موقع، عوارض بسیار خطرناک و کشنده ای مانند: سکته قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه و به دنبال آن دیالیز و پیوند کلیه، صدمات غیر قابل برگشت چشم و نهایتاً کوری بدنبال خواهد داشت.
تغذیه در سرطان دستگاه گوارش

تغذیه در سرطان دستگاه گوارش

سرطان دستگاه گوارش یکی از شایع ترین انواع سرطان ها در جوامع امروزی به شمار می رود و متأسفانه طی سال های اخیر علیرغم پیشرفت های قابل ملاحضه در روش های غربالگری و درمان بیماران سیر صعودی داشته است.
تغذیه در دیابت

تغذیه در دیابت

دیابت یکی از شایع ترین بیماری هاست که خود باعث بروز عوارضی مانند بیماری های کلیوی، فشار خون بالا، بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های دستگاه گوارش و مشکلات بینایی می گردد. رژیم غذایی اساس و پایه کنترل دیابت است و غالباً شکست در درمان دیابت بعلت عدم پیروی از رژیم غذایی در بیماران تحت درمان با قرص و انسولین ضروری است و موجب عمر مفید و طولانی همراه با نشاط و سلامتی نسبی می شود و از بروز عوارض بیماری دیابت و پیشرفت آن جلوگیری می کند.
تغذیه در کنترل چربی خون

تغذیه در کنترل چربی خون

بالا رفتن چربی خون از مهم ترین عوامل خطر ساز در بروز بیماری های قلبی عروقی است که با داشتن تغذیه مناسب تا حد زیادی قابل کنترل و پیشگیری می باشد.