فا | en
شماره های تماس: 7-03135548151
اخبار

پنج قدم برای درست کردن یک سالاد مقوی

17\02\1398

5 قدم برای درست کردن یک سالاد مقوی:


همیشه از سالاد بعنوان یک غذای مناسب برای لاغر شدن یاد می شود. اما چگونه یک سالاد پر انرژی، سالم و مقوی داشته باشیم؟


1⃣  سعی کنید از سبزیجات تازه و پربرگ مانند کلم و اسفناج و کاهو و کاسنی استفاده کنید.
2⃣ میتوانید از پروتیین خالص مانند مرغ بریان شده یا ماهی تن یا سالمون یا پنیر سویا  یا میگو و یا پنیر بهره ببرید.
سعی کنید از گوشت نمک زده و سوسیس نمک زده و سایر گوشت های قرمز فراوری شده و پنیر پرچرب استفاده نکنید.زیرا کالری و چربی فراوانی نیز دارند.
3⃣ چند قاشق غذاخوری بادام یا مغز های مختلف یا مغز کدو تنبل یا کنجد یا بذر کتان را که حاوی چربی های مفید هستند را به سالاد خود اضافه کنید.
4⃣ سالاد خود را با روغن زیتون و یا سرکه و یا با میوه هایی مانند توت فرنگی تزیین کنید.
5⃣ گشنیز، نعنا، ریحان، لیمو ترش و جعفری هم گزینه های مناسبی برای اضافه کردن به سالاد هستند.کسانی که ذائقه ی شیرین دارند میتوانند از سیب و گلابی و توت و هلو برای سالاد خود استفاده کنند.