فا | en
شماره های تماس: 7-03135548151
اخبار

چند ماده غذایی که ایمنی بدن را تضعیف می کنند

08\03\1398

چند ماده غذایی که ایمنی بدن را تضعیف می کنند

 

الکل: جای تعجب نیست که مصرف الکل برای سیستم ایمنی بدن خطرناک است. الکل حاوی قند بالایی است و مصرف آن یکپارچگی مخاط روده را تغییر می دهد. ضمن این که میکروارگانیسم های روده را نیز تحت تأثیر قرار می دهد.

 نوشابه های کافئین دار: مقدار کافی از خواب برای حفظ سیستم ایمنی سالم ضروری است و مصرف نوشابه های کافئین دار به ویژه قهوه و نوشابه های گازدار درست اثر برعکس برای سیستم ایمنی  بدن دارد. سطوح اسیدیته در قهوه ممکن است منجر به افزایش التهاب در بدن شود.

سوپ های کنسروی: سوپ غذایی است که به راحتی می تواند فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن را فراهم کند با این حال مصرف کنسرو شده این غذا اگر چه راحت است اما بهترین گزینه نیست. بسیاری از این سوپ ها حاوی مواد تشکیل دهنده مصنوعی و سطوح بالای سدیم هستند.

غذاهای شور: درحالی که غذاهای شور مانند کلم ترش عطر و طعم زیاد و کالری کمی دارند، اما سدیم بالای موجود در آن ها میت واند منجر به کم شدن آب بدن و احتباس مایعات شود. حتی در شرایطی مانند بیماری های کلیوی مصرف این غذاها اصلا مناسب نیست.

غلات تصویه شده: انتخاب غلات سبوس دار بهتر از دانه های تصویه شده است چون این دانه ها اثر سو بر قند خون دارند و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کنند.

روغن های فرآوری شده: این روغن ها شامل روغن سویا، ذرت، کلزا، آفتاب گردان، بادام زمینی و ... سبب کاهش سطوح کلسترول می شود که از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. با این حال بسیاری از مطالعات در مورد این روغن ها نشان می دهد روغن های گیاهی، امگا 6 (اسید لینولئیک) بسیار بالایی دارند، اسید لینولئیک سبب تقویت غشای سلولی می شود، خوردن اسید لینولئیک استرس اکسیداتیو را افزایش می دهد، در روغن های گیاهی سطح کلسترول بد پایین است اما سطح کلسترول خوب نیز پایین است. این روغن ها التهاب را در بدن افزایش می دهند و منجر به تغعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن می شوند.

ماست های طعم دار: ماست های حاوی شکر اضافه و غیر پروبیوتیک منجر به ایجاد مشکلات گوارشی می شوند. قند موجود در این ماست ها مهار عملکرد سیستم ایمنی را به همراه دارد و مواد تشکیل دهنده مصنوعی آن ها خالی از ریز مغذی ها است.

میوه های خشک: اگر چه میوه ها یک میان وعده بسیار ضروری هستند اما نوع خشک شده آن ها و حتی میوه های کنسرو شده حاوی قند اضافی هستند که سالم بودن آن ها را زیر سوأل می برد.